Anunţuri

Keystone Moldova, în cadrul Proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune” finanțat de Uniunea Europeană, implementat și co-finanțat de Fundația Soros-Moldova, în parteneriat cu AO Institutum Virtutes Civilis, contractează servicii de consultanță pentru consolidarea competențelor profesionale ale asistenților medicali și kinetoterapeuților care activează în cadrul serviciilor sociale create/dezvoltate în cadrul Proiectului.
Keystone Moldova шукає сімейних консультантів у рамках проекту «Надзвичайна підтримка раннього розвитку дітей для українських біженців» (ECDUR), який реалізується у партнерстві з EASPD та ЮНІСЕФ.
Keystone Moldova, în cadrul Proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune” finanțat de Uniunea Europeană, implementat și co-finanțat de Fundația Soros Moldova, în parteneriat cu AO Institutum Virtutes Civilis, selectează furnizor/furnizori de servicii închirierea spațiului pentru instruiri, alimentație și cazare participanți.
I.P. Keystone Moldova, cu suportul IM Swedish Development Partner, anunță concurs în cadrul proiectului „Suport Program Keystone Moldova”. În cadrul Proiectului, sunt prevăzute activități de capacitare a echipei Keystone Moldova, pe domeniile identificate de organizație. Una din necesitățile echipei sunt cursurile de limba engleză.
Keystone Moldova implementează proiectul „Dialog comunitar pentru reducerea fenomenului de bullying”, care este realizat în cadrul proiectului „Împreună pentru educație de calitate”, susținut de Liechtenstein Development Service (LED) și implementat de Asociația Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF).
Keystone Moldova, în cadrul Proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune” finanțat de Uniunea Europeană, implementat și co-finanțat de Fundația Soros-Moldova, în parteneriat cu AO Institutum Virtutes Civilis, contractează servicii de consultanță pentru consolidarea competențelor profesionale a personalului care activează în cadrul centrelor de zi pentru copii în situație de risc și...
Keystone Moldova, în cadrul Proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune” finanțat de Uniunea Europeană, implementat și co-finanțat de Fundația Soros-Moldova, în parteneriat cu AO Institutum Virtutes Civilis, contractează servicii de consultanță pentru consolidarea competențelor profesionale a personalului care activează în cadrul centrelor de plasament pentru copiii separați de părinți. Detaliile cu...
Keystone Moldova, în cadrul Proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune” finanțat de Uniunea Europeană, implementat și co-finanțat de Fundația Soros-Moldova, în parteneriat cu AO Institutum Virtutes Civilis, contractează servicii de consultanță pentru consolidarea competențelor profesionale a personalului care activează în cadrul serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice. Detaliile cu privire la sarcinile...
Keystone Moldova, în cadrul proiectului ”Valorificarea potențialului OSC-urilor de a promova și dezvolta antreprenoriatul social în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Suedia, implementat de Fundația Est-Europeană, Centrul Contact și Keystone Moldova, anunță extinderea concursului pentru angajarea unui consulatnt.
ANUNȚ pentru angajarea unui consultant care va elabora Strategia de comunicare și Planul de acțiuni pentru schimbarea comportamentelor, atitudinilor și cunoștințelor în domeniul antreprenoriatului social
1 2 3 15