Centrul de instruiri Keystone Moldova

Centrul de instruiri Keystone Moldova

Centrul de instruiri Keystone Moldova, lansat la 24 martie 2016, a fost dezvoltat sub formă de antreprenoriat social, cu susținerea Fundației Soros-Moldova. Profitul obținut din activitățile Centrului de instruiri este redirecționat spre susținerea traiului în comunitate a persoanelor cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale dezinstituționalizate.

Centrul de instruiri oferă organizațiilor și persoanelor interesate serviciile necesare în organizarea unor întruniri, instruiri, forum-uri, conferințe etc. Fiind amplasat într-un edificiu nou, pe str. Albișoara 42/1 (intersecție cu bd. Grigore Vieru), Centrul dispune de o sală de instruiri modernă, accesibilă persoanelor cu dizabilități fizice, cu multiple posibilități de amenajare a spațiului, echipată cu utilaj și echipament video/audio de ultimă generație, având posibilități de traducere sincron și cabine adaptate pentru traducători.

Prin menirea sa socială, Centrul de instruiri Keystone Moldova oferă posibilitate viitorilor clienți să contribuie direct la schimbarea vieții persoanelor cu dizabilități intelectuale și a familiilor acestora!

Mai multă informație despre Centrul de instruiri puteți găsi pe pagina de Facebook: instruiri.md.

Date de contact

Str. Albișoara 42/1, Chișinău, Republica Moldova
Tel./fax: +37322 85 69 62, 85 69 61, +373 68 522 933
E-mail: [email protected]

14757