roen
roen

17298 Aflați mai multe Keystone Moldova

Cine suntem

Keystone Moldova contribuie la incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități, copiilor cu nevoi educaționale speciale și celor în situații de risc. În acest scop, organizația susține: (I) dezinstituționalizarea și incluziunea acestor grupuri în serviciile comunitare de bază, (II) dezvoltarea serviciilor sociale alternative comunitare, precum: Servicii de sprijin familial, Asistență parentală profesionistă, Echipă Mobilă, Plasament familial pentru adulți, Respiro, Locuință protejată, Casă comunitară etc., (III) dezvoltarea cadrului legal pentru asigurarea durabilității reformei în domeniul sistemului de îngrijire și asistență socială a persoanelor cu dizabilități, (IV) activități de prevenire și combatere a discriminării grupurilor în cauză.

2% pentru incluziune

Știi că poți să susții Keystone Moldova, din banii pe care îi plătești pentru impozite? 2% din impozite poți să le direcționezi pentru o organizație.

Alege să ne susții, iar banii vor fi folosiți pentru a asigura incluziunea socială și un trai decent pentru persoanele cu dizabilități.

Procedura de direcționare: 

  1. Depune declarația cu privire la impozitul pe venit (termenul limită este 30 aprilie 2021); 
  2. Completează Formularul CET18;
  3. La secțiunea facultativă numită „Desemnarea procentuală”, codul M1, indică codul fiscal al Asociației Obștești Keystone Moldova 1011620003730

IMPORTANT: cele 2% din impozitul pe venit nu vor reprezenta o cheltuială în plus  – ci doar o parte din impozitul pe care deja îl plătești pentru anul 2020.

Îți mulțumim că susții incluziunea alături de noi!

1

Antreprenoriat social

Aflați mai multe

Istorii de viață

Aflați mai multe

Publicații și resurse

Aflați mai multe
Hotline-service

Părinți Informați

Părinți Informați este o platformă de informare în domeniul dizabilității. Aici, părinții / familiile persoanelor cu dizabilități, dar și persoanele cu dizabilități însele, pot găsi informații referitoare la diferite aspecte ce țin de domeniul dizabilității din Republica Moldova.

imageedit_37_6004918863