EcoVox

Eco Vox” este o întreprindere socială care a fost inițiată printr-un proiect implementat de către Asociația Keystone Moldova în perioada 2012-2014 cu finanțarea OSF/MHI și Fundației Est Europene.

Obiectivele de bază ale acestei întreprinderi constau în următoarele: valorizarea abilităților persoanelor cu dizabilități și incluziunea lor în câmpul muncii; promovarea antreprenorialului social; promovarea valorilor tradiționale și a celor eco-friendly.

Angajații „Eco Vox” sunt persoane cu dizabilități sau membrii familiilor acestora. Ei confecționează genți, inclusiv din materiale reciclabile, poșete, felicitări pentru diferite ocazii și multe alte lucruri, pe care le comercializează prin rețele de socializare, piețe și magazine, precum și la diferite expoziții. Profitul obținut în urma comercializării genților este folosit pentru susținerea traiului în comunitate a persoanelor cu dizabilități.

Mai multă informație despre „Eco Vox” puteți afla urmărind paginile de Facebook – https://www.facebook.com/ecovox.md/ și Instagram – https://www.instagram.com/ecovox.design/.