Selectarea conceptelor de proiect pentru dezvoltarea comunităților eficiente energetic în Republica Moldova

Selectarea conceptelor de proiect pentru dezvoltarea comunităților eficiente energetic în Republica Moldova

Fundația Soros Moldova, în parteneriat cu I.P. Keystone Moldova și A.O. Fondul de Inovații Sociale din Moldova, implementează proiectul „Parteneriate locale pentru eficiența energetică în servicii sociale”, finanțat de Uniunea Europeană. În cadrul acestui proiect, Fundația Soros Moldova anunță Concursul de selectare a conceptelor de proiect pentru dezvoltarea comunităților eficiente energetic în Republica Moldova.

Acest concurs face parte din Programul de granturi al proiectului menționat și se desfășoară cu finanțare din partea Uniunii Europene, fiind cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova, în parteneriat cu I.P. Keystone Moldova și A.O. Fondul de Inovații Sociale din Moldova, începând cu 1 februarie 2024, pe o durată de 36 de luni.

Obiectivul proiectului este de a împuternici organizațiile societății civile (OSC) să devină actori cheie în promovarea dezvoltării comunităților eficiente energetic în Republica Moldova.

Suma totală alocată Programului de granturi este de 3,071,250 EUR. Fundația Soros Moldova urmează să ofere cel puțin 35 granturi.

Detaliile complete ale concursului pot fi consultate accesând acest link: Selectarea conceptelor de proiect pentru dezvoltarea comunităților eficiente energetic în Republica Moldova | Fundația Soros Moldova