ANUNȚ SERVICII DE CONSULTANȚĂ

Asociația Keystone Moldova contractează servicii de consultanță pentru oferirea asistenței tehnice pentru cinci organizații ale societății civile beneficiare de granturi în cadrul proiectului “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern” finanțat din sursele financiare ale Uniunii Europene implementat și co-finanțat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova, Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF) și Alianţa Organizaţiilor pentru Persoanele cu Dizabilităţi (AOPD, pentru dezvoltarea sau îmbunătățirea serviciilor sociale Echipă Mobilă pentru persoane cu dizabilități în parteneriat cu autoritățile publice.

Cerințele față de serviciile de consultanță sunt descrise în Termenii de referință anexați la sfârșitul acestui anunț. Persoanele interesate sunt încurajate să trimită: CV-ul, care va conține și datele de contact a 2 persoane de referință și Oferta financiară elaborată conform Anexei din Termenii de referință.

Documentele semnate și scanate pot fi expediate la: [email protected] cu mențiunea „SSMB – Servicii de consultanță – Echipa Mobilă” până la data de 14 Mai 2019.

Doar persoanele selectate vor fi contactate.

View ToR _servicii consultanta_ 2019_Echipe mobile_final.docx