Suport pentru persoanele refugiate

Suport medical pentru persoanele refugiate

Galina s-a refugiat în țara noastră din Ucraina. Ea avea nevoie de medicamente de calitate pentru reabilitarea post-ictus. Cu suportul financiar al donatorilor noștri, medicul Keystone Moldova a oferit Galinei un tratament complex ce a ameliorat semnificativ starea de sănătate a doamnei.

„Persoanele nevăzătoare sunt oameni puternici” – povestea Alinei din Odesa

Tânăra s-a refugiat în țara noastră împreună cu mama ei în urma războiului din Ucraina. Alina își păstrează optimismul și încrederea în viitor, ea își continuă studiile la specialitatea jurisprudență în regim online și își caută de lucru în Moldova.

Echipa Mobilă pentru refugiați oferă sprijin persoanelor din Ucraina

Medicamentele sunt cel mai solicitat tip de suport pe care îl acordăm persoanelor refugiate cu dizabilități și boli cronice din Ucraina. Zilnic, echipa mobilă Keystone Moldova livrează medicamente esențiale persoanelor refugiate care au nevoie de ele.

„Medicamentele pentru fiul meu sunt foarte scumpe” – istoria Nataliei din Odesa

Medicamente, consultații medicale, pachete igienice de primă necesitate, saltele, produse alimentare, dispozitive medicale…
Sunt doar câteva dintre tipurile de suport pe care echipa mobilă specializată Keystone Moldova le oferă persoanelor refugiate din Ucraina.

„Îmi doresc să revin acasă” – istoria Tatianei

„Keystone Moldova ne-a adus medicamente. De atunci au avut grijă și m-au ajutat și pe mine și pe alți oameni care suferă de diverse boli. Au fost atenți la nevoile noastre…”

Tatiana este o persoană refugiată din Ucraina, care avea nevoie de medicamente.

Suportul acordat de Echipa Mobilă pentru refugiați a Keystone Moldova

Tatiana este o tânără din Odesa care s-a refugiat în țara noastră împreună cu familia ei.

Tânăra își continuă studiile în regim online și lucrează în calitate de chelneriță într-un local din apropierea centrului de plasament temporar în care locuiește.

„Cum putem să vă ajutăm?” – povestea Victoriei

„Susținerea a fost în primul rând din perspectiva factorului uman. Cum putem să vă ajutăm? În al doilea rând ne-au spus că putem să beneficiem de livrare de medicamente”.

Doamna Victoria s-a refugiat din Ucraina, pentru a fi în siguranță. Keystone Moldova i-a acordat suportul de care a avut nevoie.