Voluntar designer

Ai studii de designer și îți plac lucrurile hand-made? Vrei să creezi ceva unic, care să aibă un impact social?
Te invităm să devii voluntar Keystone Moldova

Keystone Moldova caută voluntari care să efectueze design-ul pentru gentuțe, poșete și torbe hand-made. Aceste produse sunt elaborate conforma unei tehnici împrumutate din Turcia, și care este unică în Moldova. Produsele sunt confecționate de către persoane cu dizabilități și persoane de suport (care deja de 3 ani lucrează conform acestei tehnici).

Voluntarii designer vor avea ocazia:
• să realizeze design-ului genților, poșetelor și torbelor pentru dame, produse din material reciclabil. Pentru mai multe informații, vizitați:
https://www.facebook.com/pages/EcoVox-produse-din-materiale-ecologice/755503817848862?ref=aymt_homepage_panel
• să realizeze design-ului pentru alte produse hand made din material reciclabil (felicitări, produse de birou, accesorii);
• să conlucreze cu o echipă de profesioniști;
• să capete abilitățile și experiența necesare pentru a efectua un design calitativ;
• să-și vadă produsul final al muncii lor – gentuțele, torbele sau poșetele realizate conform machete designerului;
• să contribuie la incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Persoanele cu dizabilități vor participa la realizarea produselor, prin urmare, banii obținuți din vânzări se vor întoarce la ei.

Keystone Moldova are statut de instituție gazdă a activității de voluntariat și îți poate oferi Certificat nominal de voluntariat sau Carnet de voluntar – ceea ce îți va confirma experiența în domeniu.

Dacă vrei să capeți experiență de designer, vino la sediul de pe str. Sf. Gheorghe, nr 20, or. Chișinău, sună la 022 92 94 11 sau scrie-ne: [email protected]