Asociația Keystone Moldova angajează consultant internațional pentru realizarea unui training în domeniul contractării serviciilor sociale – Termen extins

Date: 08.10.2020

Keystone Moldova realizează proiectul „Vocea Societății Civile pentru Incluziune” în cadrul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer în Republica Moldova, implementat de Asociația pentru Politică Externă (APE), Asociația pentru Democrație Participativă (ADEPT), Centrul Analitic Independent Expert-Grup, Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa.

În cadrul acestui proiect, Keystone Moldova planifică organizarea unui training pentru membrii echipei cu genericul „Contractarea serviciilor sociale”. Scopul programului de instruire este de a dezvolta / consolida abilitățile şi competențele profesionale ale angajaților Keystone Moldova în domeniul contractării serviciilor sociale.
În vederea realizării acestei sarcini, Keystone Moldova contractează un consultant/consultantă internațional. Cerințele față de serviciile de consultanță și condițiile de angajare sunt descrise în Termenii de referință anexați la sfârșitul acestui anunț.

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită: CV-ul și Oferta financiară (costul pentru o zi de consultanță cu toate taxele incluse).

Dosarul se va expedia la adresele electronice: [email protected] și [email protected] cu mențiunea „Instruire contractarea serviciilor sociale”.

Termen limită de prezentare a dosarului – 9 noiembrie 2020, inclusiv.

Doar persoanele selectate vor fi contactate.

View ToR _Consultant_Contractare servicii sociale.pdf