Sesiuni de informare pentru organizațiile societății civile locale

Departamentul Sănătate Publică al Fundaţiei Soros-Moldova implementează în perioada 2018 – 2021 proiectul “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat dintre societatea civilă și guvern” din sursele financiare ale Uniunii Europene. Proiectul este implementat în parteneriat cu Keystone Moldova, Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF) și Alianţa Organizaţiilor pentru Persoanele cu Dizabilităţi (AOPD). Scopul proiectului este fortificarea promovării și implementării soluțiilor inovatoare de către organizațiile societății civile (OSC), în parteneriat cu autoritățile publice centrale și locale, pentru a avansa incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități mintale și a copiilor vulnerabili. Activitățile proiectului vor contribui la consolidarea organizațiilor societății civile din țară, permițându-le să dezvolte un dialog constructiv și parteneriate de lungă durată cu autoritățile pentru dezvoltarea serviciilor sociale comunitare, inovatoare și durabile. În acest sens, Fundația Soros-Moldova din resursele financiare ale Uniunii Europene a lansat un concurs de granturi pentru organizațiile societății civile locale din afara Chișinăului.

În acest context, Keystone Moldova organizează sesiuni de informare pentru OSC-urile locale care intenționează să participe la Programul de granturi anunțat de Fundația Soros-Moldova. Sesiunile vor fi organizate în Chișinău, Bălți și Cahul, după cum urmează:

Miercuri, 22 august 2018 – Chișinău.

Joi, 23 august 2018 – Bălți.

Vineri, 24 august 2018 – Cahul.

Pentru a participa la sesiunile de informare, Vă rugăm să ne confirmați prezența la: [email protected] sau la tel.: /+373/ 22 929411; 22 929198.

Cheltuielile de transport public ale participanților vor fi rambursate.

Mai multe detalii despre Programul de granturi puteți găsi pe pagina web a Fundației Soros-Moldova: https://www.soros.md/grant/2018-08-14