Keystone Moldova recrutează voluntari pentru a participa la spectacole de Teatru Forum

Dacă ești interesat de teatru, ai spirit de echipă și vrei să schimbi societatea, te invităm să devii voluntar în cadrul trupei de teatru Alternativ a Asociației Keystone Moldova.

În perioada februarie – mai 2018, Alternativ va prezenta spectacole de Teatru Forum în 6 comunități ale țării, cu scopul de a stopa / preveni discriminarea copiilor cu dizabilități în școală. Spectacolele vor fi prezentate elevilor din ciclul gimnazial.

Toți voluntarii recrutați vor participa la un atelier de Teatru Forum, își vor dezvolta competenţe actoricești și vor crea spectacolul propriu-zis.
Teatrul Forum este o tehnică a Teatrului Social, care presupune prezentarea unei probleme sociale și implicarea publicului în identificarea soluțiilor pentru aceasta. Trupa de teatru Alternativ a prezentat peste 100 de spectacole de Teatru Forum pentru stoparea discriminării în școli, pe parcursul a 6 ani. După fiecare spectacol nivelul de discriminare în școală a scăzut.

Cerințe față de voluntari:
– Punctualitate;
– Seriozitate;
– Abilități de a lucra în echipă;
– Capacități de improvizație;
– Acceptă și susține incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități.

Beneficiile voluntarului:
– Participarea la atelierul de formare în Teatru Forum și dezvoltarea competențelor precum: lucru în echipă, gândire critică, creativitate, comunicare, dicţie şi improvizaţie;
– Implicarea în schimbarea atitudinii societății față de persoanele cu dizabilități;
– Lucrul într-o echipă cu experiență în domeniul Teatrului Social;
– Posibilitatea de a călători prin țară;
– Posibilitatea de a obține Certificat nominal de voluntariat sau Carnet de voluntar (Keystone Moldova este instituție gazdă a activității de voluntariat).

Condiții de aplicare:
Pentru participarea la concurs este necesară înregistrarea voluntarului la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon 068 208 202 (Doina Cuțulab) / (+373 22) 92 94 11, 54 35 60.

Vă rog să menționați numele, vârsta și să ne lăsați un număr de telefon, ca să vă putem contacta.

Data limită: 23 ianuarie 2018 .

Spectacolele de Teatru Forum se desfășoară în cadrul proiectului „Servicii sociale adresate persoanelor cu dizabilităţi pentru susţinerea măsurilor de promovare a încrederii între ambele maluri ale Nistrului”, implementat de Keystone Moldova, în parteneriat cu Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD) şi Centrul de Reabilitare și Consultanţă OSORC, finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de IM Swedish Development Partner.