Contractarea serviciilor sociale: oportunitate sau dificultate?

A.O. Keystone Moldova invită organizațiile societății civile active în domeniul dizabilității să participe la atelierul de lucru privind promovarea mecanismului de contractare a serviciilor sociale. Participanții la atelierul de lucru vor fi informați despre rezultatele analizei sistemului de finanțare a serviciilor sociale prestate de către autoritățile publice locale pentru anii 2013-2016 și despre procedura de achiziții publice a serviciilor sociale.

Evenimentul va avea loc miercuri, 23 noiembrie 2016, cu începere de la ora 10.00, la Centrul de Instruiri Keystone Moldova, str. Albișoara 42/1, mun. Chișinău. Cheltuielile pentru alimentare și transport (în cazul participanților dinafara mun. Chișinău) vor fi acoperite de către organizatori.

Doritorii de a participa la instruire sunt rugați să confirme prezența la adresa de e-mail [email protected], pînă la 20 noiembrie 2016 inclusiv. Pentru a asigura eficiența instruirii, numărul de participanți va fi limitat la 30 persoane, care vor fi selectați dintre OSC-urile de profil după regula “primul venit, primul servit”.

Pentru informații suplimentare contactați:
Natalia Cojocaru, (+373) 60488188

Instruirea se desfășoară în cadrul Proiectului „Implicare prin acțiuni de advocacy și auto-reprezentare”, implementat de Keystone Moldova cu suportul AO Reprezentanța IM Swedish Development Partner.