Abilitare economică și incluziune în câmpul muncii

Ghidarea în carieră pentru persoanele cu dizabilități (învățământ general) 

„Ghidarea în carieră este importantă pentru persoanele cu dizabilități, pentru ca să ne putem alege profesia ținând cont de abilitățile noastre.”

Ghidarea în carieră pentru persoanele cu dizabilități (învățământ terțiar)

„Ghidarea în carieră este un traseu de dezvoltare profesional pe tot parcursul vieții. Pentru mine ghidarea în carieră este o autocunoaștere, mai degrabă, a competențelor, a abilităților.”

Angajarea în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități

„Eduard Turcu s-a angajat la Gospodăria comunală în 2014. Ca angajat, este foarte responsabil, îndeplinește toate indicațiile care i se dau.”

Ghidarea în carieră

Ghidarea în carieră este un serviciu de ocupare a forței de muncă destinat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, șomerilor, inclusiv persoanelor cu dizabilități și se prestează în scopul identificării oportunităților educaționale și profesionale.

Pot și eu să muncesc!

Eduard este un tânăr cu dizabilități angajat în câmpul muncii. Îi place să muncească, iar cu banii câștigați își cumpără lucrurile necesare pentru casa lui.

Incluziune în muncă

Keystone Moldova promovează incluziunea persoanelor cu dizabilități în câmpul muncii. Persoanele cu dizabilități pot și vor să muncească.

Îmi place să muncesc!

„Chiar dacă am o dizabilitate, nu încerca să mă schimbi. Ajută-mă să evoluez!”

EcoVox – activitate de antreprenoriat social

„Am o dizabilitate, dar nu sunt stricat. Oferă-mi suport și îmi vei cunoaște abilitățile!”